Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Half die-eet van Roy Martina

Roy Martina heeft, samen met Ellen Heinsen, een afslankcursus op van acht cd's ontwikkeld.

Het zijn trance-inducties waardoor je onbewuste wordt geprogrammeerd om af te slanken. Een trance-inductie houdt in dat je op een ontspannen manier luistert naar de cd’s. Het is het beste om de cd’s liggend te beluisteren, het liefst met een koptelefoon op, zodat je niet wordt gestoord door de omgeving. Je raakt vervolgens in een lichte trance. Het is echter de bedoeling dat je niet in slaap valt. Mocht dat toch gebeuren, dan kun je de cd op een later tijdstip opnieuw beluisteren.
Blijf zo ontspannen mogelijk wakker maar forceer jezelf niet zodat je alles hoort wat er wordt gezegd en daardoor ook bewust weet wat er gebeurt.

Heb je de cd’s eenmaal op een bewuste manier gehoord, dan mag je ze opnieuw beluisteren, maar dat hoef je nu niet meer bewust te doen. Je onbewuste hoort namelijk alles. Je moet echter wel bewust een aantal keuzes maken.

De cd’s worden in een speciale volgorde beluisterd. Na het volgen van de sessies merk je al snel veranderingen. Je wordt bewuster van je eetgewoontes en het lukt gemakkelijker om controle te houden over je eet- en snoepneigingen. Ook ga je je steeds waardevoller voelen en lekkerder in je vel zitten. Belangrijk is dat je oké bent met jezelf.

Het boek ‘Half Die-eet is een onderdeel van deze serie. Hierin staat specifieke instructies over het te volgen plan. Samen met de cd’s is de afslankmethode gemakkelijker te volgen. Daarom ook zijn de cd’s een verplicht onderdeel van het Half Die-eet. Ons advies is om eerst het boek te lezen en daarna verder te gaan met de cd’s.

Het cd-programma bestaat uit acht lessen, die je niet door elkaar, maar in een specifieke volgorde moet beluisteren. De methode berust op deze volgorde; gaandeweg krijg je steeds meer de neiging minder te eten, meer te bewegen en bewuster om te gaan met je lichaam. Indien je dit programma volgt, in samenhang met alles wat je in dit boek hebt gelezen en de oefeningen uitvoert, zul je enorme resultaten kunnen bereiken in je strijd met je gewicht. Het is een uitgedokterd programma, dat uitgebreid is getest. De resultaten zijn verbluffend. Maar liefst 95 procent van de gebruikers viel daadwerkelijk af naar het gewicht dat ze wilden en dat noodzakelijk was. Veel mensen, zelfs degenen die al jaren met hun gewicht worstelden, merken op dat het met deze methode vele malen gemakkelijker gaat.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

4 volgers