Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Detoxykall

Artsen die zich baseren op de fytotherapie (plantengeneeskunde) hebben gewezen op de opzienbarende energie verschaffende en slank makende werking van een uit 26 planten en 3 zeewieren verkregen maceraat, dat onder de naam Detoxykall in de handel is.

Enerzijds bevat Detoxykall zeewieren als Laminaria, Chlorella en Wakame, die de productie van het schildklierhormoon stimuleren en daardoor de verbranding van overtollige calorieën op gang brengen.

Anderzijds verhindert een molecule van het unieke HDA, dat in de Kalahari-woestijn (Zuid-Afrika) wordt geoogst, in combinatie met zes andere planten, de opname van ongeveer 1.300 calorieën per dag, doordat het voor de eetlust verantwoordelijke centrum in de hersenen een aangenaam gevoel van verzadiging wordt voorgespiegeld.

Detoxykall bevat verder het moederextract van Piper nigrum, een plant van Aziatische herkomst, dat de al sinds langere tijd opgeslagen vetcellen oplost, en de dikke darm van de na het verteren van het voedsel overgebleven gifstoffen reinigt. Het extract van Crocus Sativus werkt als een soort verwarmingsketel: doordat het de vetreserves vloeibaar maakt, bevordert het de uitscheiding ervan.

Vermeldenswaard is verder ook, dat de moleculen van alle in Detoxykall voorkomende planten en zeewieren biologisch beschikbaar zijn en biologisch oplosbaar zijn. Dit betekent, dat ze op een natuurlijke manier in de cellen van het lichaam worden opgenomen en hun werkzame stoffen onafgebroken de hele dag door afgeven. Dat verklaart de uitzonderlijk krachtige werkzaamheid.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

16 volgers