Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Sapkuren

Sapkuren zijn gebaseerd op het drinken van verse groente- en fruitsappen en het vermijden van de reguliere maaltijd. De fruitsap en/of een groentesap is een vervanging van de normale 3 maaltijden

Sapkuur
Zoals aangegeven drink je alleen groentensappen. Suikers en koolhydraten krijgt het je lichaam dan vrijwel niet binnen, deze hoeveelheid is erg laag. Door dit tekort zal het lichaam de koolhydraten en vetten uit het lichaam gaan verbranden. Suikers en koolhydraten binden veel water aan zich, daardoor zal dit water ook via de urinewegen worden afgevoerd. Een sapkuur werkt dus ook vochtafdrijvend. Door dit afvoeren van het vocht kan je snel gewicht verliezen, wat een sapkuur niet doet is vet verbranden. Je verlaagde gewicht is dus verloren vocht.

Na de sapkuur
Gemiddeld heeft je lichaam 1200 calorie├źn nodig per dag om het algemeen bekende jojo-effect te vermijden. Het is dus voor iedereen die een sapkuur doet een uitdaging om daarna ook op gewicht te blijven. Het aanpassen van je levensstijl en eetgewoontes is noodzakelijk wil je na de kuur op gewicht blijven.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

57 volgers